Kruciáta je to nejmenší, co můžeme udělat...

9. 10. 2012 19:59
Rubrika: Nezařazené

Ve Žďáru nad Sázavu jsem se zapsala na pomoc hnutí pro život a mám úkol modlit se a šířit kruciátu. a i kdybych se nikam nezapsala, asi bych to na můj blog stejně dala, protože z křesťanskýho hlediska je to správný.

Kruciáta je desátek růžence, který se lidé každý den modlí za úmysl rušení potratů, za nenarozené děti a jejich matky. Myslím, že je to opravdu to nejmenší, co můžeme udělat pro ty malinlé v břiše, kteří se nemůžou bránit ani zavolat pomoc, kteří se můžou zabíjet. Je hrozná představa, že by o mě nestála moje vlastní maminka... Ani táta. Že bych nepoznala tolik úžasných lidí, který znám, že bych neviděla sluníčko, zvířátka ani les, nic, co mi působí tolik radosti. A že bych dokonce ani nepoznala moje sourozence!!! To je skutečně příšerný. Proto se snažím modlit se a šířit kruciátu dál, aby ji znalo víc a víc lidí... A pomohli tak Našim malinkým bratříčkům a sestřičkám jednou poznat Boha.

Prosím vás, moc vám prosím, podpořte tuhle akci a každý večer v devět hodin se modetejeden desátek růžence na úmysl kruciáty. A

věřme, že nás Pán vyslyší!

 

      

Zobrazeno 1930×

Komentáře

Verra

Děkuju :-)

jeriska

Dobry plan! Na pravidelnost me moc neuzije, ale tohle stoji za to to aspon zkusit!

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková