Skončí Johana na vozíku???

19. 5. 2012 12:13
Rubrika: Nezařazené

    Základní školu v našem městě navštěvuje asi 250 dětí. Jedním z nich je i dvanáctiletá Johana, žákyně šesté třídy. Je to temperamentní a chytrá dívka a všichni ji mají rádi. Miluje tanec a hudbu.

    Je to asi měsíc, co jsem se dozvěděla, že je Jóža v nemocnici. Spolužačka mi vysvětlila, co se stalo: V neděli, když byla u babičky, začaly Johanu bolet nohy. A poté přestala nohy dokonce cítit. Vyplašení rodiče dceru odvezli do nemocnice a tam se dozvěděli, že má Johana zánět míchy. Nikdo neví, jak se to stalo. A nikdo neví, jak všechno skončí. Lékaři oznámili, že tak na 50% bude Johana chodit. Rodiče odjeli a dívka zůstala v nemocnici sama.

    Po několika dnech se situace začala lepšit. Johaně se sice třásly nohy, ale mohla s nima malinko pohnout. Všichni jsme byli moc rádi.

    Teď je však situace jiná. Momentálně je Jóža na propustce. Brzy se však do nemocnice vrátí. Jak dlouho tam ještě bude a jak to asi dopadne, nemůžozu lékaři říct. Johana je prý moc statečná a silná, ale potřebuje jistě naše modlitby. Vždyť kdo jí může pomoct víc, než samotný Bůh?    

Zobrazeno 874×

Komentáře

znova2010

Když se to začne tak brzy lepšit, je to dobré znamení

Verra

Snad jo ...

HelenaH

Johana je statečná...a my se modlíme...a Bůh může pomoct-napsala jsi to přesně a tak budeme věřit...a modlit se.

Verra

Ale Jóža je doopravdy statečná, všechno to bere optimisticky... Chtěla bych být jako ona

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková